Marlijn Weerdenburg

Marlijn zingt
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 11 maart 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

We kennen haar als presentatrice (MolTalk, Het Voedselgevecht) en actrice (Danni Lowinski, Petticoat), maar in Marlijn zingt gaat Marlijn Weerdenburg terug naar haar allergrootste levensbehoefte: zingen. Ze heeft haar lievelingsmuzikanten gevraagd om voor of met haar te schrijven, waardoor er prachtige nieuwe Nederlandstalige muziek is ontstaan. Marlijn zingt is een openhartige voorstelling waarin Marlijn zingt en vertelt over het leven. Hoe het moederschap haar richting en kracht gaf bijvoorbeeld, en hoe de ziekte van haar vader haar hele wereld op z’n kop zette. Met teksten en muziek van onder andere Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf, Daniël Lohues en Izaline Calister.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 23,50
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Paul de Munnik
  Producent: Friendly Fire

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5