Musicalmakers Masterclass Ivo Van Hove Fotografie Jan Versweyveld
Specials

Masterclass van Ivo van Hove

MusicalMakers

Toonaangevende theatermakers uit het binnen- en buitenland geven een inkijkje in hun maakproces tijdens de masterclasses van MusicalMakers. Tijdens de editie in DeLaMar staat de internationaal geroemde regisseur Ivo van Hove centraal. Hij heeft met de musicals Rent, Lazarus en West Side Story indrukwekkende en vernieuwende musicals ontwikkeld en geregisseerd. Nu verzorgt hij de regie van de rockmusical Jesus Christ Superstar, die op 21 januari in première gaat in DeLaMar. Wat schuilt er achter de successen van Ivo’s musicals? En hoe komt die complexe mix van muziek, tekst, regie en dans tot een geheel? In de Masterclass van Ivo van Hove neemt hij je mee in het proces van het ontwikkelen en regisseren van grote, vernieuwende musicals en deelt hij zijn ervaringen. Je kunt de masterclass eventueel combineren met een bezoek aan Jesus Christ Superstar, diezelfde avond in DeLaMar.

 Lees meer over de MusicalMakers Masterclasses.

Speeldata en tickets

Januari 2024

Za 20 jan 11:00
v.a. € 21,50
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Za 20 jan 11:00
Koop tickets
Alle rangen Studenten
€21,50 €15,00

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

MusicalMakers is de enige ontwikkelinstelling voor musical in Nederland. Wij zijn de creatieve aanjager voor de ontwikkeling van eigentijdse nieuwe Nederlandse musicals, met oog voor inclusiviteit. Ook faciliteren en voeden we het discours over de Nederlandse musical en zijn we ervaren gesprekspartner voor makers, producenten en theaters. Makers krijgen de kans om hun talent te ontplooien, in samenwerking met deskundige collega’s en door een rijk aanbod van professionals-programma’s.

Fotografie:

Jan Versweyveld

Producent:

MusicalMakers

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.