‘Muzikaal sterke en prachtig gezongen liedjes’
De Telegraaf

Matroesjka

Brainwash
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

AFGELAST: Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen met meer dan 100 personen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling afgelast. Met boekers van deze voorstelling wordt contact opgenomen. Gezien de huidige omstandigheden kan dit langer duren dan dat je van ons gewend bent. Lees meer

De veelgeprezen voorstelling Brainwash heeft alles wat je van het technocabaretduo Matroesjka gewend bent: knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en prachtige liedjes op elektronische beats. Het is de meest persoonlijke voorstelling van Matroesjka tot nu toe: de dames fileren niet alleen de actualiteit, maar maken ook korte metten met zichzelf en elkaar. Maak je klaar voor een monsterlijk muzikale en gekmakend grappige theateravond. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kan alleen technocabaret ons nog redden.

Annie M.G. Schmidtprijs

De meiden van Matroesjka waren de vaste columnisten in de ochtendshow van Giel Beelen, speelden meerdere keren Lowlands plat en sleepten met hun nummer #imalive een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2015 in de wacht; de prijs voor beste theaterlied van het jaar.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 24,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Lisa Loeb en Janneke Rinzema
  Regie: Titus Tiel Groenestege
  Muziek: Lisa Loeb en Janneke Rinzema
  Producent: Bos Theaterproducties

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5