‘Muzikaal sterke en prachtig gezongen liedjes’
De Telegraaf

Matroesjka

Brainwash
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De veelgeprezen voorstelling Brainwash heeft alles wat je van het technocabaretduo Matroesjka gewend bent: knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en prachtige liedjes op elektronische beats. Het is de meest persoonlijke voorstelling van Matroesjka tot nu toe: de dames fileren niet alleen de actualiteit, maar maken ook korte metten met zichzelf en elkaar. Maak je klaar voor een monsterlijk muzikale en gekmakend grappige theateravond. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kan alleen technocabaret ons nog redden.

Annie M.G. Schmidtprijs

De meiden van Matroesjka waren de vaste columnisten in de ochtendshow van Giel Beelen, speelden meerdere keren Lowlands plat en sleepten met hun nummer #imalive een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2015 in de wacht; de prijs voor beste theaterlied van het jaar.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 24,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Lisa Loeb en Janneke Rinzema
  Regie: Titus Tiel Groenestege
  Muziek: Lisa Loeb en Janneke Rinzema
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5