Merals zomer

Het George & Eran zomerfestival
Duur: 45 minuten zonder pauze
Zaal: Rode foyer

Als alles wat je hebt opgebouwd, wat je kent en wat je gewend was wegvalt, wat blijft er dan nog over? Toen alles stil viel en naar buiten gaan geen optie meer was, keerde zangeres en actrice Meral Polat (Lost Tango, De Luizenmoeder) zoals zovelen naar binnen. Naar zichzelf. Daar hervond ze oude nummers die haar jeugd hebben gekleurd en pareltjes waarmee ze eerder heeft opgetreden. Bezoekers van Merals zomer krijgen echter ook de primeur van gloednieuwe nummers die Meral speciaal voor dit zomerse, muzikale programma heeft geschreven. In een tot een nachtclub omgetoverde rode foyer onderzoekt, vertelt, zingt en speelt ze al deze prachtige liedjes samen met muzikant en componist Chris Doyle (Touki Delphine). Een intiem theaterconcert waarmee Meral samen met haar bezoekers op zoek gaat naar wat ons maakt tot wie we zijn.

Genre: concert

Andere voorstellingen van Het George & Eran zomerfestival:

George & Eran worden racisten

3 miljoen voetstappen naar Sicilië

Nordgrond

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 40 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Muzikanten: Chris Doyle en Meral Polat
  Beeld: Anna-Marie Janssen
  Producent: George & Eran Producties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5