Metamoorfose

Prikkelarm naar het theater
DeLaMar West (Amsterdam West)

Een man ligt in het gras. Het is diep in de nacht. Hij kijkt omhoog naar de sterren en wacht op iets. Maar wat er uiteindelijk uit de lucht komt vallen, is niet wat hij had verwacht… Metamoorfose is een prikkel- en geluidsarm theatraal concert over het omgaan met een onbekende verandering. Hoe verwoord je iets waar geen woorden voor zijn? Hoe kun je aanwijzen wat onzichtbaar is? Hoe ga je om met een grote, onzichtbare verandering waar je zelf geen grip op kunt krijgen? In vijf monologen en vijf gezongen muziekstukken wordt een antwoord op deze vragen gezocht.

Prikkelgevoelige bezoekers

Tijdens deze voorstelling wordt op verschillende manieren rekening gehouden met prikkelgevoelige bezoekers. Zo zijn de ruimtes in het theater en het ontvangst prikkelarm ingericht en is er een stiltefoyer aanwezig.

We vragen alle bezoekers om bij te dragen aan de prikkelarme ervaring, door o.a. zachtjes met elkaar te praten en na afloop van de voorstelling een stil applaus te geven.

Extra informatie over toegankelijkheid in DeLaMar. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 17,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Concept, acteur en componist: Job Greuter
  Zang: IMMIX Vocal Ensemble (Sebastiaan Ammerlaan, Ruben Grevelink, Julie Hasfjord, Jobbe Hoebink, Phoebe Kirrage, Emma Nelson, Ariel Sin Yu Lee, Jesse van der Wel, Merel Wentink)
  Aanvullend materiaal: Ruben Grevelink, Jobbe Hoebink & Jesse van der Wel
  Choreografie en staging: Roman Brasser
  Productie: Peggy Loch

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5