BNR Napleiten Live
Specials

Monday Moves – Napleiten Live

De rechtsstaat onder druk

Het tweede theatercollege van de serie Monday Moves is een unieke samenwerking met de makers van de podcast Napleiten (Podcast van het Jaar 2023)! In Monday Moves – Napleiten Live gaan Parool misdaadjournalist Wouter Laumans, strafpleiter Ayse Çimen, een officier van justitie en een rechter met elkaar in gesprek over de staat van het Nederlandse strafrecht. Topcriminelen houden het justitiële systeem in een knellende houdgreep, het gevoel van onveiligheid neemt toe en vanuit de politiek klinkt steeds vaker de roep om strenger te straffen. Soms worden rechters zelfs afgeschilderd als slapjanussen. Kortom: het strafrecht wordt aan alle kanten bedreigd en aangeklaagd. In dit theatercollege, gepresenteerd door Art Rooijakkers, werpen de experts een uniek licht op strafprocessen. Verwacht een overvloed aan kennis en debat en discussieer zelf mee!

Speeldata en tickets

Juni 2024

Ma 17 jun 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Ma 17 jun 20:00
Koop tickets
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€34,50 €29,50 €26,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Met:

Art Rooijakkers (presentatie), Wouter Laumans, Ayse Çimen, officier van justitie (ntb), rechter (ntb)

Regie:

Jan Kooyman

Producent:

BNR, DeLaMar, Corti Media Live

In de succesvolle podcast Napleiten (100.000 beluisteringen per aflevering) geven advocaten voor het eerst een unieke inkijk in geruchtmakende strafprocessen. Misdaadjournalist Wouter Laumans en strafpleiter Ayse Çimen praten met hen over bijzondere zaken die de advocaten altijd zullen bijblijven. Napleiten won in 2023 de Podcast Award voor beste podcast van Nederland.

Monday Moves is een interactief theatercollege op hoog niveau over actuele onderwerpen, geproduceerd door BNR, DeLaMar en Corti Media Live en met Art Rooijakkers als vaste presentator. Per avond gaan we dieper in op 1 actueel thema, waarbij experts van BNR met elkaar en de zaal de tijd nemen om grondig en verdiepend op een thema in te gaan en de impact op ons leven van alledag te duiden. Met Monday Moves blijf je bij, leer je meer en kom je in beweging.

Zaal Wim Sonneveld zaal
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.