Nederlands Balletgala 2022

Top van de Nederlandse dans in één programma
Wim Sonneveld zaal

Voor de 24ste keer organiseren Alexandra Radius en Han Ebbelaar, het beroemdste balletechtpaar dat Nederland ooit heeft gekend, het Nederlands Balletgala. Geniet van Jiří Kyliáns meesterwerk Petite Mort, het uitbundige Rossini Cards van Mauro Bigonzetti en de droom-pas de deux uit Marius Petipa’s Raymonda. Deze nieuwe succesproductie van Het Nationale Ballet is gecreëerd door adjunct-artistiek directeur Rachel Beaujean, aan wie het gala dit jaar vanwege haar bijzondere verdienste wordt opgedragen. Daarnaast zijn er op deze feestelijke avond optredens van Nederlands Dans Theater, Introdans, Scapino Ballet Rotterdam en Conny Janssen Danst. Ook wordt er stilgestaan bij de 50ste verjaardag van Hans van Manens iconische ballet Twilight en worden de jaarlijkse prijzen van het Dansersfonds uitgereikt. Kortom: de ideale kans om de Nederlandse dans te steunen, maar ook om (opnieuw) kennis te maken met de top van de Nederlandse dans.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 85,00
2e rang € 60,00
3e rang € 40,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Fotografie: Hans Gerritsen
  Producent: Dansersfonds ‘79

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5