Nederlands Balletgala Dansersfonds Fotografie Antoinette Mooy DeLaMar
Dans

Nederlands Balletgala 2024

Extra feestelijke editie

Dansersfonds ’79 van voormalig balletsterren Alexandra Radius en Han Ebbelaar bestaat 45 jaar! Dit vieren we met een extra feestelijke editie van het Nederlands Balletgala. Tijdens deze bijzondere benefietvoorstelling ten gunste van jong én bewezen Nederlands danstalent zal de top van de Nederlandse dans haar opwachting maken. Hoogtepunten zijn onder andere Hans van Manens iconische ‘ballet voor twee’ Sarcasmen (Het Nationale Ballet), Mauro Bigonzetti’s wervelende Cantata (Introdans), fragmenten uit Jiří Kyliáns verrukkelijke Dream Dances (De Dutch Don’t Dance Division) en Ed Wubbes theatrale, energieke Le Chat Noir (Scapino Ballet Rotterdam). Ook zijn er bijdragen van het Nederlands Dans Theater, Conny Jansen Danst en de Junior Company van Het Nationale Ballet. Kortom: de ideale kans op (opnieuw) kennis te maken met het neusje van de zalm van de Nederlandse dans.

Speeldata en tickets

November 2024

Ma 11 nov 19:30
v.a. € 40,00
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Ma 11 nov 19:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€85,00 €60,00 €40,00

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20. Voor deze voorstelling is het niet mogelijk om met de Podiumpas te boeken of CJP/studentenkorting te ontvangen. 

Fotografie headerbeeld: Antoinette Mooy
Producent: Dansersfonds ‘79

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.