New moves

Het Nationale Ballet
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

AFGELAST: Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling afgelast. Met boekers van deze voorstelling wordt contact opgenomen. Gezien de huidige omstandigheden kan dit langer duren dan dat je van ons gewend bent. Lees meer

Om te investeren in nieuwe talentvolle choreografen organiseert Het Nationale Ballet jaarlijks New moves. Voor dit evenement creëren dansers zelf hun balletten en houden ze zich bezig met alles wat er bij een productie komt kijken: van decor en kostuums tot catering en PR. Dankzij dit bijzondere en geliefde project leert het publiek de choreografen van de toekomst kennen én zien ze dansers op een heel andere manier. Voor hen is New moves namelijk een uitgelezen kans om ervaring in solistische rollen op te doen en daarbij heel andere kanten en talenten van zichzelf te tonen. Niet voor niets schreef De Telegraaf: ‘het enthousiasme van de jonge balletdansers en nieuw choreografisch talent spat van het toneel.’

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • mei 2020
  za 16 mei 20.00 uur
  v.a. € 19,50
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,50
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5