Next in line

Een nieuwe generatie talenten
DeLaMar West (Amsterdam West)

Zin om je omver te laten blazen door veelbelovend muziek-, musical-, theater- en danstalent? Dan wil je Next in line niet missen. Dit initiatief van MBO Next, het alumni-netwerk van het ROC van Amsterdam, biedt een podium aan talenten in verschillende fasen van hun werkpraktijk. Zo krijgt een nieuwe generatie makers en artiesten de kans om zichzelf in de schijnwerpers te zetten en de volgende stappen te maken in hun carrière. Geniet van een inspirerende avond vol creatieve makers en oor- en oogverblindende artiesten!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 7,50
Jongeren t/m 18 jr & studenten € 5,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  De line-up

  Next in line bestaat uit optredens door alumni van de kunstvakopleidingen van de PACt+ en Frank Sanders Akademie. Zo zien we een danssolo van Romy Reckers en luisteren we naar de bands Snare en Outlaw Queen van alumni Kyara Westrus en Otis Straatman. Anne Ruitenberg speelt haar cabaretvoorstelling Oké en Amber Kirpensteijn, Esmé Schavemaker, Nena Noordijk en Yasmin Yurtkap dansen een deel uit hun voorstelling Anaximenes De avond wordt gehost door Tom Snoijink.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5