Nienke Plas

Postnatale expressie
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Wim Sonneveld zaal

De evolutie van een vrouw is als een roos. Een mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt, waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemand zijn toilet hangt. Zo’n zelfde pad bewandelt Nienke Plas een beetje, als we haar nieuwe voorstelling Postnatale expressie mogen geloven. Nienke is bekend van haar komische foto’s en vlogs, die meer dan 620.000 volgers op Instagram en 300.000 abonnees op YouTube weten te entertainen. Met haar Amsterdamse babbel, flinke dosis zelfspot en expressieve gezichtsuitdrukkingen kan ze iedereen laten lachen. Daarnaast is Nienke te zien in verschillende tv-programma’s en films als Just say yes en F*ck de liefde. Maar het allerleukst is Nienke natuurlijk live, in het theater!

De voorstellingen van Nienke Plas van 25 & 26 februari zijn verplaatst naar 28 mei. Boekers zijn hierover op 3 februari 2023 per mail geïnformeerd en kregen als eerste de kans om hun kaarten om te zetten naar de nieuwe datum. 

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 32,00
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives
  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.