Toneel

Noem het maar liefde

Toneelgroep Maastricht
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een hilarisch en aangrijpend muziektheaterstuk over bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en het snakken naar echte liefde. Noem het maar liefde is een gloednieuwe toneeltekst van Ilja Leonard Pfeijffer, met hoofdrollen voor Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger. Het stuk beschrijft 15 scènes die onherroepelijk uitdraaien op het consumeren van de liefde. 15 scènes, 15 personages, 15 keer seks. Want wat is de betekenis van liefde en lust in een wereld waarin niets meer is wat het lijkt? Noem het maar liefde biedt aan de hand van scherpe teksten en liedjes een ironische en ontroerende blik op de seksuele moraal anno nu.

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Ilja Leonard Pfeijffer
Regie: Michel Sluysmans
Muziek: Viktor Griffioen
Producent: toneelgroep Maastricht

Cast

Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Jan Paul Buijs, Jouman Fattal, Viktor Griffioen en Elisabeth De Loore

kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5