Muziektheater

Noem het maar liefde

Toneelgroep Maastricht
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een hilarisch en aangrijpend muziektheaterstuk over bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en intimiteit. Noem het maar liefde is een gloednieuwe toneeltekst van Ilja Leonard Pfeijffer, met hoofdrollen voor Aniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger. Pfeijfer laat op ironische, vileine en ontroerende wijze zijn licht schijnen op de liefde anno nu. In de voorstelling, die zich volledig afspeelt in een hotel, worden aan de hand van liedjes en scènes ontmoetingen geschetst tussen uiteenlopende personages: van jong tot oud en van rijk tot arm. Maar hoe verschillend ze ook zijn, er is één ding wat hen bindt: allemaal snakken ze naar echte liefde.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Ilja Leonard Pfeijffer
Regie: Michel Sluysmans
Muziek: Viktor Griffioen
Producent: toneelgroep Maastricht

Cast

Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Jan Paul Buijs, Jouman Fattal, Viktor Griffioen en Elisabeth De Loore

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5