Nynke Laverman

Plant
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Een indringende muzikale trip waarin zangeres Nynke Laverman zich afvraagt waarom we eigenlijk onderscheid maken tussen mens en natuur. Plant is een hoopvol protest over het omgooien van onze manier van denken, over verandering in jezelf. Hiervoor kruipt Nynke in het fluisterregister van haar stem en wisselt ze kwetsbare, ijle soundscapes af met beats en spoken word. Deze worden prachtig omlijst door de gedempte pianoklanken en explosieve, vulkanische drumsessies van Sytze Pruiksma. De filmische, surreële werelden van videokunstenaar Douwe Dijkstra maken de trip compleet. Juist door minder te doen en zachter te zingen, klinkt de vraag van Nynke luider dan ooit: wie willen we zijn als mens?

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • okt 2021
  vr 15 okt 20.30 uur
  Première
  v.a. € 17,50
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Nynke Laverman
  Muziek: Sytze Pruiksma, Nynke Laverman
  Video: Douwe Dijkstra
  Dans: Dunja Jocic
  Eindregie: Koos Terpstra
  Producent: Breijwerk

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5