Nynke Laverman

Plant
Duur: 1 uur 25 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een indringende muzikale trip waarin zangeres Nynke Laverman zich afvraagt waarom we eigenlijk onderscheid maken tussen mens en natuur. Plant is een hoopvol protest over het omgooien van onze manier van denken, over verandering in jezelf. Hiervoor kruipt Nynke in het fluisterregister van haar stem en wisselt ze kwetsbare, ijle soundscapes af met beats en spoken word. Deze worden prachtig omlijst door de gedempte pianoklanken en explosieve, vulkanische drumsessies van Sytze Pruiksma. De filmische, surreële werelden van videokunstenaar Douwe Dijkstra maken de trip compleet. Juist door minder te doen en zachter te zingen, klinkt de vraag van Nynke luider dan ooit: wie willen we zijn als mens?

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Tekst: Nynke Laverman
  Muziek: Sytze Pruiksma, Nynke Laverman
  Video: Douwe Dijkstra
  Dans: Dunja Jocic
  Eindregie: Koos Terpstra
  Producent: Breijwerk

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5