Omdenken

Zoals verwacht loopt alles anders
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Had je net je leven op de rails, was je vakantiegeld binnen, scheen de zon; werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het leven is leuk, maar waarom gaan zo veel dingen anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Is de oplossing dan maar om niets te willen? In het theatercollege Zoals verwacht loopt alles anders deelt Berthold Gunster, grondlegger van het gedachtegoed Omdenken, zijn visie op het omdenken van problemen. Dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en met een vierkoppige live-band. Verwacht een wervelende mix van herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen. Maar ja, misschien loopt het anders.

Omdenken

Omdenken is een manier van denken en doen, waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Veel mensen kennen Omdenken van de gelijknamige populaire Facebookpagina, waar vrijwel dagelijks quotes worden gepost die bij dit gedachtegoed aansluiten.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Ruut Weissman, Annemargreet Dwarshuis
  Producent: George Visser Productions

  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5