Onze man bij de taliban

Thomas Erdbrink
Mary Dresselhuys zaal

In 2021 vertrekken de Amerikanen en hun bondgenoten halsoverkop uit Afghanistan.
Terwijl iedereen het land verlaat, besluit journalist Thomas Erdbrink juist om naar Kabul te gaan voor zijn nieuwe docuserie Onze man bij de taliban. Want het verhaal begint nu pas. Tijdens de theateravond Onze man bij de taliban vertelt Thomas over zijn ervaringen en geeft hij een blik achter de schermen bij zijn serie. Hoe film je onder een regime dat Westerlingen jarenlang als doelwit zag? Wat ging er vooraf aan de ontmoetingen die de trauma’s van 20 jaar oorlog onverbloemd in beeld brachten? En welke toekomst is er voor de Afghanen; van bommenlegger tot hoofd van de meisjesschool? Aan de hand van indringende fragmenten laat Thomas je zien wat de (onzichtbare) gevolgen zijn van oorlog en verloren vrijheid.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: Haagsch College i.s.m. VPRO

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.