Onze man in Teheran

Een theatercollege van Thomas Erdbrink
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Van geen land ter wereld bestaan er zulke uiteenlopende beelden als van Iran. Het is het land van strenge islamitische moraalpolitie én van al die plastische chirurgen. Het land van geestelijken die de touwtjes in handen hebben, maar ook van hippe vrouwelijke studenten. Het land dat door Trump als grootste sponsor van terrorisme wordt genoemd en tegelijkertijd, net als het Westen, vecht tegen IS. Maar wat is het échte Iran? In Onze man in Teheran schetst Thomas Erdbrink zijn beeld van het huidige en toekomstige Iran. Een persoonlijk theatercollege met eigen foto’s en vlogbeelden van deze veelgeprezen correspondent.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 31,00

Inclusief drankje
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Haagsch college

  Thomas Erdbrink

  Thomas Erdbrink is voormalig Iran-correspondent voor o.a. de NOS, de Volkskrant en The New York Times. Hij schreef de boeken Onze man in Teheran en Gelukkig nog altijd onze man in Teheran en maakte voor de VPRO en PBS Frontline in Amerika de bekroonde gelijknamige televisieseries.

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5