‘Fascinerend thema (...) Smaakt naar meer’
Trouw

Orson Welles' War of the worlds

William Spaaij, Robin van den Heuvel e.a.
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is in verband met het coronavirus afgelast. Boekers hebben een voucher ontvangen. Kijk voor meer informatie op onze speciale update-pagina.

Het is 30 oktober 1938 als er in de Verenigde Staten grote paniek uitbreekt. Radiozender CBS doet verslag van een aanval van de planeet Mars op onze aarde. Hysterische luisteraars bellen de studio plat, proberen het gevaar te ontvluchten; sommigen springen zelfs van de daken. In werkelijkheid is er helemaal geen buitenaardse invasie. De berichtgeving is onderdeel van het uiterst realistische ‘hoorspel’ War of the worlds, van de jonge theatermaker Orson Welles. Maar ondanks alle opschudding weigert Orson om de uitzending vroegtijdig te beëindigen… Orson Welles’ War of the worlds is een theatrale reconstructie van die chaotische dag in oktober, waarop een uniek hoorspel de Verenigde Staten op z’n kop zette.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Dick van den Heuvel
  Muziek: Jeroen Sleyfer
  Producent: Homemade Productions

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5