Palermo

Zelfs de sterkste liefde wint niet altijd
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een kleine, intieme musical die een ode brengt aan de liefde. In Palermo zien we de geschiedenis van twee verliefde mensen (Fabian Jansen e.a.) en hun tomeloze geluk. Maar dan slaat het noodlot toe. Is hun liefde hiertegen bestand? Om het stuk zo goed mogelijk op de planken te zetten, zijn deze uitvoeringen van Palermo zogenaamde ‘werkvoorstellingen’. Een bekend begrip in Amerika en Engeland, wat betekent dat je als bezoeker een complete voorstelling ziet, maar dat er gaandeweg dingen kunnen veranderen. Een ideale kans voor echte musicalliefhebbers om een voorstelling te zien en tegelijkertijd een kijkje achter de schermen te krijgen!

Deze voorstelling staat van woensdag 24 juni t/m zondag 5 juli in DeLaMar Theater. 

Voorinschrijving kaartverkoop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang als eerste een e-mail wanneer de kaartverkoop van Palermo van start gaat. Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

De prijzen voor deze voorstelling zijn nog niet bekend.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regisseur: Peter de Baan
  Producent: Peter de Baan

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5