Palermo

Fabian Jansen en Melody Klaver
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een kleine, intieme musical die een ode brengt aan de liefde. In Palermo zien we de geschiedenis van twee verliefde mensen (Fabian Jansen en Melody Klaver) en hun tomeloze geluk. Maar dan slaat het noodlot toe. Is hun liefde hiertegen bestand? Als bezoeker van Palermo zie je niet alleen een prachtige voorstelling, je krijgt ook een kijkje achter de schermen en bent zelfs van invloed op het maakproces. Deze uitvoeringen van Palermo zijn namelijk zogenaamde ‘werkvoorstellingen’. Een bekend begrip in Amerika en Engeland, wat betekent dat je als bezoeker een compleet stuk ziet, maar dat er per uitvoering dingen kunnen veranderen. Na elke voorstelling horen de makers graag de meningen van bezoekers, die ze gebruiken om Palermo te blijven verbeteren. Kortom: de ideale voorstelling voor echte theaterliefhebbers!

Genre: muziektheater

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 100 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regisseur: Peter de Baan
  Producent: Peter de Baan

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5