‘Ongetwijfeld het beste cabaret van het moment’
AD
Cabaret

Peter Pannekoek

Later was alles beter
Duur: 1 uur 35 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een hilarische voorstelling van een komisch supertalent. Cabaretier Peter Pannekoek is bekend van Dit Was Het Nieuws, De Wereld Draait Door en zijn alom bejubelde optreden bij The Roast of Gordon. Het AD omschreef hem als ‘een authentiek talent met een neus voor granieten grappen en een puik gevoel voor timing’, het NRC bestempelde hem als een ‘jonge, sprankelende cabaretier die dit seizoen juichend kan worden binnengehaald’ en de Theaterkrant vond Peter ‘niet alleen een goede stand-up comedian, maar ook een interessante theatermaker’. Nu is hij terug met zijn nieuwe voorstelling Later was alles beter: slimmer, scherper, gevaarlijker en ontwapenender dan ooit!

Nu extra voorstellingen in verkoop voor 25 t/m 29 februari 2020!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 25,50
3e rang € 13,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Breijwerk BV

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5