Piaf

Het verhaal achter de legende
Mary Dresselhuys zaal

In deze nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van Edith Piaf (Non je ne regrette rien, La vie en rose) ontmoeten we de legendarische zangeres als ze net is overleden. Niet in Parijs met een priester aan haar bed, zoals ze had gewild, maar in een of ander gehucht. Terwijl haar man haar alsnog naar Parijs brengt, komt de pas overleden en verwarde Piaf (Susan Seegers) vier karakters tegen die een onuitwisbare indruk op haar bestaan hebben achtergelaten. De Engel. De Duivel. De Nar. En de Dood. Aan de hand van de verhalen van haar vier levensgezellen herbeleeft Piaf verschillende belangrijke momenten in haar leven om te ontdekken wie ze was, en wat ze achterlaat.

Piaf is op 12 & 13 oktober 2023 te zien in DeLaMar. 

Als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Je krijgt dan ook als eerste te horen wanneer de kaartverkoop van Piaf van start gaat.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  ..

  Creatives

  Tekst: Allard Blom
  Regie: Martin Michel
  Muziek: Frans Heemskerk
  Fotografie: Annemieke van der Togt.
  Producent: De Theater BV

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.