Afgelopen
Specials

Pieken en falen

Pieter van den Hoogenband, Ruud van Nistelrooy, Wilfried de Jong e.a.
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 11 februari 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

In de topsport is het verschil tussen eeuwige roem of een roemloze afgang klein: soms letterlijk één duizendste van een seconde. Topsport is hard en grote kampioenen hebben vaker verloren dan gewonnen. We kennen echter vooral de succesverhalen. In Pieken en Falen praat Wilfried de Jong over de kunst van het winnen én verliezen met (voormalig) topsporters als Pieter van den Hoogenband, Edith Bosch, Ruud van Nistelrooy, Bibian Mentel, Stefan Groothuis en Ronald Koeman. Een inspirerend programma van de Topsport Community, met speciale bijdrages van Femke Heemskerk en Annemiek van Vleuten.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 30,10

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Topsport community

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5