RE:Cast

Freek Bartels, Lone van Roosendaal, Tjindjara Metschendorp, e.a.
Duur: 1 uur 20 min. zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Wat gebeurt er als we het strikte hokjesdenken loslaten? Als musicalklassiekers door iedereen gezongen kunnen worden, ongeacht diens gender? Tijdens RE:Cast zingen musicalartiesten Freek Bartels (Les Misérables, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat), Lone van Roosendaal (Mamma Mia!, Zorro), Tjindjara Metschendorp (The Bodyguard, TINA - De Tina Turner Musical), Qshans Thode (Come From Away, The Lion King) en Lindy Zimmer ([Werktitel] - De Nieuwe Lichting) de nummers die ze altijd al wilden zingen, maar waar ze door traditionele rolverdeling binnen veel musicals nooit de kans voor kregen. Tot nu dus! RE:Cast is een inspirerende musicalavond bomvol bekende songs in een nieuw jasje, verrassende combinaties en duetten zoals je ze nooit eerder hoorde.

Let op: RE:Cast vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Muzikaal leider: Ezra van Nassauw
  Muzikanten: Jurriaan Dekker, Jelle Huiberts
  Producent: MusicalMakers i.s.m. DeLaMar

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.