Comedian Ruud Smulders met Rudiversum Fotografie Thomas de Wit en Jeroen Kolkman DeLaMar
Cabaret

Ruud Smulders

Rudiversum

We vluchten allemaal in onze fantasie. Maar wat als de werkelijkheid absurder wordt dan je had kunnen bedenken? Reis mee naar het Rudiversum van comedian Ruud Smulders! Ruud brak door met zijn veelbesproken Minuut van Ruud in talkshow De Vooravond, werkte samen met YouTuber Dylan Haegens, behaalde met zijn cabaretdebuut Bruud de status van meest bekeken comedy special van NPO 3 en is nu wekelijks te horen bij Spijkers met Koppen. In zijn nieuwe theaterprogramma weet Ruud pijnlijke thema’s hilarisch te maken. In deze persoonlijke voorstelling komt Ruuds worsteling met de gezondheid en verslavingen van dierbaren aan bod komt en schakelt hij met lichtsnelheid tussen absurd en integer. Grappen om te huilen en drama om te lachen; in het Rudiversum kan het allemaal!

Speeldata en tickets

Januari 2024

Wo 31 jan 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Wo 31 jan 20:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€25,00 €22,00 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Fotografie

Thomas de Wit en Jeroen Kolkman

Producent

Theaterbureau De Mannen

Zaal Mary Dresselhuys zaal

Achter de schermen

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.