Ruud Smulders

Rudiversum
Mary Dresselhuys zaal

De wereld staat in brand. Pandemieën, klimaatverandering, polarisatie en veel te veel smaken hummus… Gelukkig geeft comedian Ruud Smulders je de kans om hieraan te ontsnappen! Ruud is bekend van o.a. Spijkers met Koppen, LOL: Last One Laughing en van de veelbesproken Minuut van Ruud in talkshow De Vooravond. Daarnaast is Ruud redacteur bij Dit was het nieuws, krijgt hij zijn eigen satirische talkshow op Comedy Central en is zijn cabaretdebuut Bruud de meest bekeken comedy special van NPO3. Genoeg ammunitie dus om een rudiversum te creëren waarin alles kan! Grappen om te huilen, drama om te lachen, afgetopt met maar één smaak hummus. Rudiversum is een galactische storm van slapstick, stand-up, improvisatie en snoeiharde hiphop, die elkaar met lichtsnelheid afwisselen. Terwijl we steeds verder afdwalen in de krochten van Ruuds wereld rijst de vraag; wie is Ruud? Wie is toch die jongen die vlucht van de ene gekte naar de andere?

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,00
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Fotografie: Thomas de Wit en Jeroen Kolkman
  Producent: Theaterbureau De Mannen

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.