Samen solo

Marjolijn Touw, Frans Mulder en Marco Braam
Duur: 1 uur 20 minuten zonder pauze
Zaal: DeLaMar West

Ze stonden apart van elkaar in het theater, maar bundelen nu hun krachten! Musicalster, zangeres en actrice Marjolijn Touw kreeg vorig jaar voor haar solovoorstelling Marjolijn Touw houdt van jou veel lof en mooie recensies, waaronder vier sterren van de Volkskrant. Theatermaker Frans Mulder oogstte met zijn jubileumprogramma Zeilen op de wind van vandaag, dat hij samen met Marco Braam speelde, veel succes. In Samen solo brengen Marjolijn en Frans onder begeleiding van Marco de hoogtepunten van deze twee voorstellingen bij elkaar. Marjolijn vertelt aan de hand van vele musicalrollen haar levensverhaal en Frans blikt openhartig terug (en vooruit) op een leven lang theater. Een sfeervolle voorstelling over twee levens die bijzonder veel raakvlakken hebben.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze nieuwe locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 22,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Creatives

  Producent: De TheaterJongens

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5