‘Overrompelend’
Het Parool

Schijn

Fahd Larhzaoui
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

In 2014 brak Fahd Larhzaoui door met Schijn, een coming of age verhaal van een jongen met Marokkaanse ouders die opgroeit in Nederland. Hij merkt dat je soms moet liegen om bij de mensen te zijn van wie je houdt. Maar hoe lang kan je leven als iemand die je niet bent? In Schijn onderzoekt Fahd hoe hij zichzelf kan zijn, zonder zijn familie te verliezen. Dit resulteert in een voorstelling over identiteit, geweten en liefde, dat laaiend enthousiast werd ontvangen door pers en publiek. Deze hartverwarmende en ontroerende voorstelling speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname; en is speciaal voor een klein publiek nu terug in DeLaMar Theater. 

Genre: toneel

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 100 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 • jul 2020
  vr 31 jul 19.00 uur
  v.a. € 25,00
  Laatste kaarten Nog 70 beschikbaar
 • vr 31 jul 21.00 uur
  v.a. € 25,00
  Laatste kaarten Nog 54 beschikbaar
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Don Duyns
  Regie: Floris van Delft
  Decor: Robin Vogel
  Geluidsontwerp: Wim Conradi
  Beeldontwerp: Raoul Rodrigues
  Producent: Likeminds

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5