‘Overrompelend’
Het Parool
Afgelopen

Schijn

Fahd Larhzaoui
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 31 juli in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

In 2014 brak Fahd Larhzaoui door met Schijn, een coming of age verhaal van een jongen met Marokkaanse ouders die opgroeit in Nederland. Hij merkt dat je soms moet liegen om bij de mensen te zijn van wie je houdt. Maar hoe lang kan je leven als iemand die je niet bent? In Schijn onderzoekt Fahd hoe hij zichzelf kan zijn, zonder zijn familie te verliezen. Dit resulteert in een voorstelling over identiteit, geweten en liefde, dat laaiend enthousiast werd ontvangen door pers en publiek. Deze hartverwarmende en ontroerende voorstelling speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname; en is speciaal voor een klein publiek nu terug in DeLaMar Theater.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Don Duyns
  Regie: Floris van Delft
  Decor: Robin Vogel
  Geluidsontwerp: Wim Conradi
  Beeldontwerp: Raoul Rodrigues
  Producent: Likeminds

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5