Show & tell

Codarts Muziektheater
Duur: 2 uur 10 min. incl. pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

De wervelende theatervoorstelling Show & tell is gemaakt door tweede-, derde- en vierdejaarsstudenten van de opleiding Codarts Muziektheater, in samenwerking met hun docententeam en regisseurs uit het werkveld. Tijdens de voorstelling laten de studenten zien hoe zij zich ontwikkeld hebben tot veelzijdige vocal performers. Verwacht een aaneenschakeling van musical- en muziektheatermateriaal, gecombineerd met spelscenes, koorstukken, ensembles en spetterende song & dance. Hierbij komen thema's aan bod als fantasie, verbeelding, verbinding en theatraliteit. Daarnaast wordt de voorstelling omlijst door een live band, die bestaat uit professionele muzikanten en muziekstudenten van andere Codarts-opleidingen. Geniet van de diversiteit van muziektheater en maak kennis met de artiesten van de toekomst in deze eigentijdse, eigenzinnige en artistiek hoogstaande voorstelling!

Storm the stage

Deze voorstelling is onderdeel van Storm the stage, een programma waarbij je kennismaakt met de musicalsterren van de toekomst. Bekijk alle voorstellingen

Voor €44,- kun je met een Passe-partout genieten van alle voorstellingen van Storm the stage!
Koop een Passe-partout

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Alle rangen € 18,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over Codarts Muziektheater

  Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus arts, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie. Om zowel het ambacht, de artisticiteit als de uniciteit van elke student te bevorderen, ontwikkelde Codarts Muziektheater de integratieleerlijn waarbij studenten verschillende stijlen binnen iedere discipline leren kennen, onderzoeken en uitvoeren. Daarbij vindt Codarts het belangrijk om studenten eigen keuzes te laten maken en er persoonlijke zeggingskracht aan toe te voegen. Hierdoor kunnen Codarts-alumni zich op een eigenzinnige wijze aan het werkveld presenteren.

  Creatives

  Regie: Ara Halici
  Muzikaal leider: Carlo van der Put, Laurens Hoppe
  Coaching: Fons van Rongen, Wanda Meeuws, Judith Linssen, Hester Schrofer
  Producent: Codarts Muziektheater

  Kaarten tickets
  A kind of Odyssey DeLaMar (5)

  Over DeLaMar West

  DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.