‘Een grandioos uitgevoerde choreografie’
NRC Handelsblad

Släpstick

The roaring twenties
Mary Dresselhuys zaal

De onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, belevenis van het decennium komt naar het theater! The roaring twenties is de jubileumvoorstelling van muziektheatergroep Släpstick, die je de gloriedagen van de slapstick op een even fijnzinnige als elegante wijze laat herbeleven. Baad in de pracht en praal van een schitterende feestzaal en zwelg in de decadentie van de upper class. En wat zou het als de tafelpoten een beetje wankel zijn? Als het orgel op instorten staat? Of als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Nee hoor, alles is onder controle. Niets kan deze daverende jubileumavond in de weg staan!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 26,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5