Sonny Boy

Tarikh Janssen
Duur: 1 uur 20 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Op zijn 37ste verjaardag probeert Waldy Nods, dan even oud als dat zijn vader is geworden, de herinneringen aan zijn ouders te ordenen. Rika en Waldemar Nods werden toen Waldy 14 jaar was door de Tweede Wereldoorlog uit zijn leven gerukt, waarna hij heen en weer werd geslingerd tussen Hollandse familieleden waar hij zich nooit thuis voelde. Nu probeert Waldy zijn basis te vinden in de verhalen over zijn ouders. Welk deel van hen zit in hem? In de monoloog Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods uit de magistrale roman van Annejet van der Zijl wederom tot leven, maar nu door de ogen van hun zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet konden beschermen. De zoon die zich door de schittering van hun afwezigheid moest zien te redden in een wereld waar hij niet altijd even welkom was.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 26,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Manoushka Zeegelaar Breeveld
  Regie: Benno Hoogveld
  Muziek: Rik Ronner
  Kostuumontwerp: Glenn Hewitt
  Producent: Solo Stories

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.