Soweto Gospel Choir

Heart of Africa
Mary Dresselhuys zaal
English description

Vier kerst met het Soweto Gospel Choir! Dompel je tijdens de koude en donkere winterdagen onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het beste gospelkoor ter wereld. Het Soweto Gospel Choir heeft meerdere Grammy’s gewonnen, werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncé, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia en kan onder andere Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en wijlen Nelson Mandela tot hun fans rekenen. Het koor toert de hele wereld over en is dit jaar rond kerst te zien met Heart of Africa; een voorstelling vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en prachtige harmonieën. De energie in Heart of Africa spat van het podium af, en voel je nog lang nadat je de zaal hebt verlaten!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 34,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5