Muziektheater

Status

RIGHTABOUTNOW INC.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een dynamische vertelling over B., een jonge Afrikaanse vluchteling, die dankzij de hiphopcultuur een nieuw leven voor zichzelf weet op te bouwen in Nederland. Als zijn moeder in coma komt te liggen, beseft B. dat hij nog vol vragen zit over wie hij is en waarom ze naar Europa zijn gekomen. De jongen is voor antwoorden aangewezen op zijn witte vader, die hij amper kent. Al pratend worden beide mannen geconfronteerd met demonen uit het verleden. Status is een indrukwekkende combinatie tussen toneel, spoken word, dans en hiphop, over thema’s als overleven en identiteit.

Première

Deze voorstelling is de première van Status.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
  • wo 25 sep 20.00 uur
    Première
    v.a. € 19,50
 
Prijzen
1e rang € 30,00
2e rang € 27,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Maarten van Hinte (Woisky vs. Woisky)
Regie: Marjorie Boston
Choreografie: Babacar Cisse (Accrorap)
Producent: RIGHTABOUTNOW INC.

Cast

Hans Dagelet, DJ Love Supreme, Linar Ogenia e.a.

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5