Stef Bos Tijd om stil te staan Fotografie Janita Sassen DeLaMar
Concert

Stef Bos

Tijd om stil te staan

De nieuwe cd van Stef Bos, genaamd Tijd om stil te staan, speelt de hoofdrol in zijn gelijknamige nieuwe theatervoorstelling! Een verzameling songs die de afgelopen jaren bij Stef zijn ontstaan toen hij de drempel van 60 overschreed. Uitgesproken nummers, ingetogen nummers en tegelijkertijd gepassioneerder dan ooit. Geschreven door een zanger die in de creatieve bloei van zijn leven zit. Jonger in zijn hoofd dan toen hij jong was, omdat hij zichzelf meer in het grote perspectief ziet en zijn ego in een grijze zak voor de deur heeft gezet. Een man die altijd zijn eigen weg is gegaan en die de afgelopen jaren een balans heeft gevonden tussen de zanger, verhalenverteller en cabaretier die hij is.

Speeldata en tickets

Mei 2025

Wo 7 mei 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Wo 7 mei 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€37,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: Niemandland BV

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.