‘Een Svensationele reis van de verbeelding naar een Bowie soundtrack. Cabaret op z’n best!’
Ster Ster Ster Ster Ster
Limelight magazine
Muziektheater

Sven Ratzke

Starman
Duur: 2 uur 5 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een fenomenale theatershow waarin topentertainer Sven Ratzke de muziek van David Bowie laat herleven. Starman ging in 2015 met de zegen van Bowie in première: de meester zelf gaf Ratzke toestemming om zijn muziek te gebruiken en die van een eigenzinnige interpretatie te voorzien. De show won internationale prijzen, werd overladen met sterren en speelde voor uitverkochte zalen in o.a. New York, Berlijn en Sydney. Nu zet Ratzke DeLaMar Theater in vuur en vlam met een avond vol filmische verhalen, grappige improvisaties, glamourous outfits, een virtuoze band en natuurlijk: weergaloze muziek.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 30,50
2e rang € 27,50
3e rang € 20,50

Inclusief pauzedrankje
Bij deze voorstelling krijg je in de pauze een drankje naar keuze aangeboden.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Sven Ratzke
Muziek: Sven Ratzke (zang), Christian Pabst (toetsen/piano), Haye Jellema (drums) en Florian
Friedrich (bas)
Productie: Kik Productions

Vier de feestdagen in DeLaMar Theater!

Tijdens de feestdagen is een bezoek aan DeLaMar Theater extra gezellig. Zo kun je in het Grand Café genieten van onze gevarieerde menukaart met heerlijke winterse gerechten. Wanneer je nu een reservering in het Grand Café maakt voor Kerstavond ontvangen wij je met een feestelijke amuse van het huis. Op Eerste en Tweede Kerstdag is er de mogelijkheid om in een sfeervolle ambiance te lunchen. 

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5