header2

Sweeney Todd

Met o.a. René van Kooten en Vera Mann

Recensies

'Ongekend vlekkeloos optreden' de Volkskrant
'Spannend, smaakvol en overtuigend' Trouw
'Sterke cast in meesterlijke Sweeney Todd' Scènes
'Veruit de beste versie' NRC

De vijf sterren musical Sweeney Todd is terug in Amsterdam. De onterecht veroordeelde barbier Sweeney Todd (René van Kooten) is op zoek naar wraak. Hij start een opmerkelijke samenwerking met zijn buurvrouw Mevrouw Lovett (Vera Mann), de eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel. Ze vullen elkaar perfect aan: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt de lichamen tot smakelijke pasteitjes. Sweeney Todd - met een topcast van twaalf acteurs én een live band – is een theatrale traktatie waarbij horror en humor hand in hand gaan.

Bekroond met acht Tony Awards - inclusief Beste Musical - is dit Stephen Sondheim op zijn best. Zowel Vera Mann als Marjolein Teepen mochten voor hun rol een Musical Award in ontvangst nemen. Sweeney Todd werd bij het grote publiek bekend door de gelijknamige film met Johnny Depp.

Productie

Muziek en liedteksten: Stephen Sondheim
Script: Hugh Wheeler
Vertaling en regie: Koen van Dijk
Muzikaal leider: Marco Braam
Decor: Eric Goossens
Kostuums: Joost van Wijmen
Choreografie: Chiara Re
Licht: Benno Barends
Geluid: Tobias Stolk
Producent: Stichting Zonnehuis Muziektheater

Rolverdeling

René van Kooten, Vera Mann, Marjolein Teepen, Roberto de Groot, Jeroen C. Molenaar, Jessin Oulad-el-Hadj, Anouk Snel, Michelle van de Ven en Mitch Wolterink.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.