The Almighty Sometimes Theater Oostpool Fotografie Elza Jo DeLaMar
Toneel

The Almighty Sometimes

Theater Oostpool

De net volwassen Anna (Selin Akkulak) heeft sinds haar achtste te maken met psychische problemen, waarvoor ze in therapie is en zware medicijnen slikt. Ze is een briljant meisje dat de meest fantastische verhalen schrijft, maar tegelijkertijd ook nog een puber die hard en nietsontziend voor haar naasten kan zijn. Nu Anna meerderjarig is, wil ze de gelegenheid aangrijpen om onafhankelijker te worden van haar moeder (Maartje Remmers) en psychiater (Renée Soutendijk). De twee vrouwen hebben Anna altijd beschermd en beseffen nu dat ze haar los moeten laten. Tegen het advies van haar omgeving in stopt Anna met het innemen van haar medicatie; een actie die enorme gevolgen heeft voor haar en iedereen van wie ze houdt. The Almighty Sometimes is een bekroond toneelstuk over onvoorwaardelijke moeder-dochter liefde, maar ook over hoe zwaar het is om te leven met een kind met depressiviteit en het gevoel te hebben nooit goed te kunnen doen.

Speeldata en tickets

Januari 2025

Wo 8 jan 20:00
v.a. € 19,50
Met inleiding
Koop tickets
Do 9 jan 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Vr 10 jan 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 11 jan 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 12 jan 14:00
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€37,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Selin Akkulak, Maartje Remmers, Renée Soutendijk en Mika de Pee

Creatives

Tekst:

Kendall Feaver

Vertaling:

Bregje Hofstede

Regie:

Daria Bukvić

Scèneografie:

Marloes en Wikke

Kostuumontwerp:

Dymph Boss

Lichtontwerp:

Yuri Schreuders

Geluidsontwerp:

Wilko Sterke

Fotografie:

Elza Jo

Producent:

Theater Oostpool

Voorafgaand aan de voorstelling op woensdag 8 januari wordt er een interactieve inleiding georganiseerd, onder leiding van een educatiemaker van Theater Oostpool. Hierbij krijgt het publiek achtergrondinformatie over de voorstelling (over het maakproces en achtergrond van makers en schrijver), wordt er dieper ingegaan op het onderwerp en filosofeert het publiek met elkaar over deze thematiek.
De inleiding begint om 19.15 uur in de Dinerfoyer en is gratis toegankelijk op vertoon van een ticket voor de voorstelling.

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.