The Bootleg Sixties

Swingende ode aan de sixties

De beste Sixties muziekshow is terug met een vernieuwde en swingende show. Sir Elton John zegt het zelf: ‘This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world.’ De Britse muzikanten van The Bootleg Sixties brengen de meest legendarische songs uit de sixties: o.a. The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue. Aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop. Een swingende ode aan de beste muziek van de jaren zestig.

Muzikanten

Den Pugsley (zang, bas); Steve Phypers (drums, zang); Jamie Cook (zang, gitaar); Chris Skornia (keyboards, zang); Phil Evans (gitaar; zang)

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.