Afgelopen

The mousetrap

Willeke van Ammelrooy, Frederik Brom e.a.
Duur: 2 uur 10 minuten incl. pauze
Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 29 mei in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Na 20 jaar is Agatha Christies legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een groep gasten opgesloten door een aanhoudende sneeuwstorm. Dan komt er een brigadier van de politie langs, die hen vertelt dat er eerder die dag in de omgeving een moord is gepleegd. Hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt nog verder op als er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, ook de moordenaar niet… The mousetrap plaagt en bedriegt het publiek aan de hand van meesterlijke plotwendingen. Wie zou toch de moordenaar zijn? Er is maar één manier om daar achter te komen…

Best bewaarde geheim

The mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim van de toneelwereld.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 36,50
2e rang € 32,00
3e rang € 22,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
General reviews are listed.
  Creatives

  Tekst: Agatha Christie
  Regie: Jasper Verheugd
  Scènefotografie: Willem van Walderveen
  Producent: REP Entertainment

  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Lees hier ons privacy statement.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.