The Rocky horror show

Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters e.a.
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum/data afgelast. Boekers hebben een voucher ontvangen. Lees meer

Deze hilarische voorstelling vol onweerstaanbare rock-’n-roll muziek ga je niet snel vergeten… In The Rocky horror show zien we hoe het pas verloofde koppel Brad en Janet op een stormachtige avond verzeild raakt in het kasteel van Frank-N-Furter (Sven Ratzke). Ze maken er kennis met zijn blonde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere bijzondere figuren. De avond ontaardt in een regelrechte relatie- en libidotest, omgeven door een heleboel jarretels. The Rocky horror show is een onvergetelijke hommage aan horror, science fiction en B-films uit de jaren 40-70. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde cultklassieker en staat bekend om de hoge interactie met het publiek. Maak je klaar voor een avond waarop eindelijk alles mag!

The Rocky Horror show wordt in een Nederlandse versie gespeeld. Sommige liedteksten zullen (deels) niet vertaald worden, maar in de originele Engelse tekst gezongen worden.

Première

De première van The Rocky horror show is op maandag 28 september 2020.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 35,00
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Cast

  Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters, Yoran de Bont, Samir Hassan e.a.

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5