Royal Dutch Scam
Concert

The Royal Dutch Scam

Een muzikaal eerbetoon aan Steely Dan

Samen met theatermaker, schrijver en musicus Diederik van Vleuten brengt The Royal Dutch Scam een ode aan Steely Dan. Deze tienkoppige tributeband slaagt er onder leiding van geliefde zanger Lo van Gorp in om de perfectie van Steely Dan-albums als Gaucho en Aja live te reproduceren. Door de steeds groter wordende fanbase in binnen- en buitenland worden ze dan ook beschouwd als één van de beste Steely Dan-tributebands ter wereld! In het theater nemen Diederik van Vleuten en The Royal Dutch Scam je mee op een fascinerende zoektocht langs de songs die Donald Fagen en Walter Becker hebben voortgebracht. Welke betekenis gaat er schuil achter de teksten? Hoe is de muziek gemaakt? Een weergaloze ontdekkingsreis vol humor, literatuur, drugs, rock-‘n-roll, science fiction en jazz.

Speeldata en tickets

Oktober 2024

Zo 13 okt 19:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Zo 13 okt 19:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€34,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Lo van Gorp (lead vocals en saxofoon), Diederik van Vleuten (vleugel en verteller), Arjan Muusz (saxofoon), Tom Beek (saxofoon), Mark Stoop (drums), Boudewijn Lucas (bas), Erik Rutjes (gitaar), Erik van de Bovenkamp (toetsen), Debbie Helaha (backing vocals), Dèdre Twiss (backing vocals), Simone Pormes (backing vocals)

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.