Time Out: een werkplaats­presentatie van MusicalMakers

Een dance-driven-musical
Duur: 1 uur zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Je bent 23. Je hebt werk waar iedereen jaloers op is. Je trekt van feestje naar feestje. Je geniet van alle aandacht en hoe mensen op straat naar je omkijken. Je ziet je Instavolgers met de minuut stijgen. Maar dan kom je stil te staan. Middenin de mooiste jaren van je leven. De werkplaatspresentatie Time Out is het debuut van vooraanstaand choreograaf Daan Wijnands (winnaar van 6 Musical Awards) als regisseur, met muziek van Jeroen Sleyfer en liedteksten van Thomas Acda. Een energieke dance-driven-musical, die ons meeneemt in de ontelbare keuzes en zelf opgelegde maatstaven waar steeds meer jongeren mee te maken krijgen. Wat als je de tijd van je leven hebt, maar noodgedwongen de pauzeknop moet indrukken?

Werkplaatspresentatie

Een werkplaatspresentatie is een belangrijke tussenfase in het onderzoekstraject naar de ontwikkeling van nieuw Nederlands musicalrepertoire. De werkplaatspresentatie Time Out is het resultaat van drie weken repetities.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Alle rangen € 12,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Dick Cohen, Laurie van Iersel, Tommie Luyben, Thom Koolen, Flen Huisman, Kor Bron, Ryan Berkman, Cody Schuitemaker, Isabelle van de Walle, Senne Didderen

  Creatives

  Regie en choreografie: Daan Wijnands
  Muziek: Jeroen Sleyfer, David Middelhoff 
  Liedteksten: Thomas Acda
  Associate choreograaf: Eline Vroon
  Producent: MusicalMakers

  Kaarten tickets
  A kind of Odyssey DeLaMar (5)

  Over DeLaMar West

  DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.