To be of nooit geweest

José Montoya & Likeminds
DeLaMar West (Amsterdam West)

Na bijna 40 jaar, 37 jaar na zijn adoptie, probeert José Montoya de puzzel te leggen van zijn versplinterde leven. José bestaat op papier pas sinds hij drieënhalf is. Hij weet zijn eigen naam niet, weet niet wie zijn biologische ouders zijn en niet waar en wanneer hij in Colombia geboren is. José kan alle splinters en fragmenten van zijn leven steeds opnieuw in een andere samenstelling leggen. Je zou kunnen zeggen dat dat vrijheid is, maar je kunt ook zeggen dat José eigenlijk helemaal niet bestaat. To be of nooit geweest is de caleidoscopische reis van een ontheemde man die zijn leven bouwt op anekdotes van anderen. Aan de hand van verhalen, beelden, woorden, zinnen en beweging gaat José op zoek naar de rechtvaardiging van zijn bestaan.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 22,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over Likeminds en José Montoya

  Likeminds is een grootstedelijke ontwikkelplek voor meerstemmige theatermakers uit verschillende disciplines. Hierbij is artistieke diversiteit het uitgangspunt. De grote gemene deler van makers en voorstellingen is eigenzinnig, fluïde, divers, activistisch, rafelig en kwetsbaar.

  José Montoya begon bij Likeminds tijdens zijn studie grafische vormgeving. Na jarenlang gespeeld te hebben in het professionele circuit, studeerde hij in 2010 af als docerend maker aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Hij speelde o.a. bij Maas, BonteHond, Likeminds, Het Toneel Speelt en bij Urban Myth in de voorstelling Martin Luther King. Deze voorstelling won een Gouden Krekel voor de beste jeugdvoorstelling van 2019.

  Creatives

  Tekst, decor, spel: José Montoya
  Eindregie: Bram Jansen
  Muziek: Stijn Hoes
  Producent: Likeminds, Theater Bellevue

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.