‘Vergeet de roman en vergeet de film: Olga en Erik uit Turks fruit hebben een derde leven gekregen’
de Volkskrant
Afgelopen
Toneel

Turks fruit

Het ultieme liefdesverhaal
Duur: 1 uur 50 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond van 15 t/m 19 mei in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Een rauwe, sensuele en ontroerende hommage aan het ultieme liefdesverhaal. Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de mag-je-niet-missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur. Turks fruit gaat over de heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Ondanks allerlei tegenwerkingen beleven ze samen een fantastische, romantische zomer. Hun ongekend passionele relatie krijgt echter een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt.

Afbeeldingsresultaat voor grof taalgebruikAfbeeldingsresultaat voor grof taalgebruik

Inleiding door Debbie Korper

Op donderdag en vrijdag geeft actrice Debbie Korper om 19:30 uur een inleiding op de voorstelling. Korper is o.a. bekend van de series Vuurzee, Spangas en seizoen 2 van De Luizenmoeder en oogstte veel lof voor haar vertolking van Olga’s moeder in Turks fruit. Tijdens de inleiding vertelt ze over de geschiedenis van het boek, het vertalen van de expliciete seksscènes naar toneel en hoe de regisseur met de acteurs aan het stuk heeft gewerkt. De inleiding duurt een half uur en is vrij toegankelijk voor bezoekers van Turks fruit.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 33,50
2e rang € 28,50
3e rang € 17,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Jan Wolkers
Bewerking: Sophie Kassies
Regie: Hanneke Braam
Producent: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Cast

Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever en Debbie Korper

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5