Uma DeLaMar
Muziektheater

Uma

Untold en Black Harmony

Beleef de krachtige, vergeten verhalen van Afrikaanse vrouwen in de strijd tegen slavernij in Uma. Culturele organisatie Untold en muziekgezelschap Black Harmony slaan de handen ineen voor deze indrukwekkende voorstelling. Untold zet zich in voor meer bewustzijn rondom de collectieve identiteit, geschiedenis en toekomstperspectieven van Afro-Nederlandse jongeren, door middel van Afrikaanse dansstijlen, muziek, theatervormen, erfgoed en kunst. Black Harmony wil graag een bijdrage leven aan de positionering van Afro-Surinaamse traditionele muziek en aan de positieve beeldvorming van zwarte mannen in de Nederlandse samenleving. In Uma brengen de twee groepen de verhalen tot leven van Solitude van Guadeloupe, Ma Cato van Suriname, Maria van Curaçao, Nanny van Jamaica en Cecile Fatiman van Haïti. Dit alles aan de hand van prachtige dans en muziek!

Speeldata en tickets

Oktober 2024

Za 19 okt 20:30
v.a. € 24,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Za 19 okt 20:30
Koop tickets
Tickets
€24,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Vanesssa Felter, Nerissa Macnack, Jaleesa Gefferie, Mwana Ellis, Daphne Scheerlink, Alvaro Oosterwolde, Esperanza Anches, Raoul Goedhart, Hendriette van Gom, Kleber Pique, Fernando van der Kraats, Ulrich Entingh, Pape Matar Fall, Tapha Amar, Revelino Pinas, Morenzo Bruma en Jamal Bijnoe


Creatives
Tekst:

Sharona Maguette Diop

Regie:

Raymi Sambo

Choreografie:

Desta Deekman, Serge Kofi

Muzikaal leider:

Orlando Ceder

Producent:

Untold en Black Harmony

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.