Understudy De Musical DeLaMar
Musical
DeLaMar West

Understudy de musical

Mondays@West

Alle understudies gaan op vanavond! Zij zijn de helden van de grote musicals van dit seizoen. Is er iemand ziek of op vakantie, dan staan zij klaar. In Understudy, de musical zingen deze talenten de grote hits van de rol waar ze understudy voor zijn, maar laten ze ook horen wat ze nog meer in huis hebben. De cast bestaat o.a. uit Sanne den Besten (understudy Sandy in Grease), Sjoerd Oomen (understudy Thénardier in Les Misérables), Davy Reedijk (understudy Danny Zucko in Grease), Lisanne Veeneman (understudy Cosette in Les Misérables) en Dorith Creebsburg (understudy Rachel Marron in The Bodyguard). Na deze avond denk je bij je volgende theaterbezoek ongetwijfeld: “Hè jammer, we hebben de eerste bezetting!”

Speeldata en tickets

Deze voorstelling is afgelopen.

Alle rangen
€24,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties

Hannelore september 2023

Heerlijke avond. In de la Mar west voelt het bijna als een huiskamerconcert, zo intiem, mooi en kleinschalig. Een eer om bij aanwezig te zijn!

Ingrid september 2023

Fantastisch dat understudies aandacht krijgen. Vooral de diversiteit in stemgeluid maakte de voorstelling speciaal. De opzet met de (niet zichtbare) interviewer was heel gaaf!

Pieter september 2023

Superleuk concept, goede performers

Florentina september 2023

Het was een heerlijke voorstelling fijne kleine zaal. Het enige minpuntje in de zaal vind ik de belichting die vind ik persoonlijk niet echt mooi

R.E. september 2023

Erg leuk in elkaar gezet. Kan je eventueel ook nog een langere versie van maken met pauze.

Producent

Rudy Hellewegen en Steven Roox i.s.m. DeLaMar West

Zaal DeLaMar West
Duur 1 uur 15 min. zonder pauze
Cry me DeLaMar West

Over DeLaMar West

DeLaMar West is ons theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.