Vamos!

Met o.a. Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon

Recensies

'Zomerse feelgood voorstelling' De Telegraaf
'Vaardig komediespel van Lenette van Dongen, Cystine Carreon, en Carolina Dijkhuizen.' NRC
'…als Johnny Kraaijkamp ten tonele verschijnt, breekt de zon door.' Algemeen Dagblad

Musicalcomedy geïnspireerd op succesvolle tv-series Het Roer Om en Ik Vertrek. Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? Drie heel verschillende vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon) maken deze droom waar. Zonder elkaar te kennen vertrekken ze naar de Spaanse zon en rijden ze hun nieuwe toekomst tegemoet. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude afgebladderde B&B, een spontane aankoop die er toch wel heel anders uitzag op de internetadvertentie. Ze spreken geen woord Spaans en dat blijkt heel onhandig, gezien de ambitieuze verbouwingsplannen van de B&B. Wat gebeurt er als de dames de ‘verspaanste’ Nederlander Roelof (Johnny Kraaijkamp jr.) tegen het lijf lopen? En lukt het ze hun levens weer glans te geven? VAMOS! Enkeltje Spanje por favor!

Productie

Regie: Martin Michel
Muziek: Jeroen Sleyfer
Producent: Rick Engelkes Producties en RTL Live Entertainment

Rolverdeling

Lennette van Dongen, Cystine Carreon, Carolina Dijkhuizen, Johnny Kraaijkamp jr, Soy Kroon, Joey Schalker e.a.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.