Van passie tot podium-DeLaMar
Specials

Van passie tot podium

Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam

Tijdens de benefietvoorstelling Van passie tot podium bundelen leerlingen van verschillende culturele instellingen uit Amsterdam hun talenten. Dans, toneel, muziek en zang komen samen in een multidisciplinair programma waar de boodschap ‘jaag je dromen na en volg je passie’ centraal staat. Voor de leerlingen een bijzonder voorproefje van hoe het voelt om op een groot podium te staan en voor het publiek een mooie kans om toekomstige sterren te spotten! Laat je inspireren door het plezier van de jonge talenten en geniet van deze unieke avond. Met de aankoop van een ticket ondersteun je de Amsterdamse leerlingen van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Speeldata en tickets

April 2024

Zo 7 apr 13:30
v.a. € 17,00
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Zo 7 apr 13:30
Koop tickets
Alle rangen
€17,00

Mogelijkheid tot donatie
Bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur geloven we in gelijke kansen voor elk kind.  Bijdragen aan dit fonds is een stap in de richting van een gelijke start voor alle kinderen.  Door te doneren draag je direct bij aan een jaar lang contributie voor culturele- en sportactiviteiten. Denk aan: muziek – zang - dans – theater, maar ook voetbal - kickboksen en hockey, activiteiten waarmee kinderen vaardigheden opbouwen, maar ook zelfvertrouwen, vriendschappen en onvergetelijke momenten creëren.  Jouw bijdrage maakt een directe impact op het leven van deze kinderen, en helpt hen bij het bouwen van een toekomst vol mogelijkheden. Samen maken we een verschil.

Tijdens het kopen van je tickets, vind je de mogelijkheid tot donatie in stap 3 'Je gegevens' in het bestelproces.
Koop je tickets

Transactiekosten
Per boeking worden er €2,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20. Voor Van passie tot podium is het niet mogelijk om met de Podiumpas te boeken. 

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 55 min. incl. pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.