‘Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar’
AD
Afgelopen
Cabaret

Veldhuis & Kemper

Geloof ons nou maar
Duur: 1 uur 40 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond t/m 26 januari 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Een confronterende, grappige en verrassend ontroerende cabaretvoorstelling. Nadat Veldhuis & Kemper een artistieke rustpauze in hadden gelast, staken ze de koppen weer bij elkaar voor een nieuw programma. Gezien de recente ontwikkelingen in de wereld zou je zeggen: onderwerpen genoeg! Maar zoals altijd als ze elkaar even niet hebben gezien, gingen ze eerst bijpraten. En nog meer bijpraten. En voor ze het wisten was dat bijpraten de basis voor hun negende programma. Zonder twijfel de meest persoonlijke voorstelling die ze tot nu toe maakten…geloof ons nou maar.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 27,60
2e rang € 24,60
3e rang € 12,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Remco Veldhuis, Richard Kemper en Geert Lageveen
Regie: Geert Lageveen
Muziek: Remco Veldhuis, Richard Kemper
Producent: Veldhuis en Kemper / Hekwerk Theaterproducties

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5