Concert

Venice

De West Coast sensatie
Duur: 2 uur 20 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Deze voorstelling stond op 3 dec in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De band bestaat uit broers en neven Michael, Mark, Kipp en Pat Lennon, die zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië. Beïnvloed door onder meer David Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles ontwikkelden ze een eigen folk/rock/soul sound, met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen. De Lennons beschouwen Nederland als hun tweede vaderland, en wonnen hier onder andere een gouden album en een Edison voor beste internationale artiest. Hun zonnige sound, persoonlijke teksten en intieme shows leveren Venice hier keer op keer staande ovaties op!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 30,00
3e rang € 27,50

Gouden rang
Boek voor €2,50 extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5