‘Bram van der Vlugt schittert in Vogel’
Noord-Hollands Dagblad
Toneel

Vogel

Bram van der Vlugt e.a.
Duur: 1 uur 45 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Bram van der Vlugt speelt de sterren van de hemel in deze ode aan de kracht van het verhaal. Het toneelstuk Vogel gaat over Martinus die in een oud, verlaten stationsgebouw woont. Als 13-jarig jongetje is hij hier komen wonen. Martinus is nooit meer vertrokken, al beweert hij zelf van wel. 75 jaar later kijkt hij samen met zijn kleinzoon terug op het leven. Een lastige opgave, want Martinus neemt graag een loopje met de waarheid. Het duo gaat op zoek naar wat er precies in de oorlog is gebeurt en wat Martinus al die jaren heeft weggestopt. Er komen allerlei spannende verhalen naar boven, die het verlangen naar de waarheid doen vergeten.

Verjaardag

De voorstelling Vogel is speciaal voor Bram van der Vlugt geschreven, ter ere van zijn 85ste verjaardag.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 33,50
2e rang € 28,50
3e rang € 17,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Regie: Peter Vandemeulebroecke
Tekst: Thijs Prein en Thomas Verbogt
Vormgever: Roelof Pothuis
Producent: Kat op het spek

Cast

Bram van der Vlugt, Thijs Prein

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5