‘Een frisse nieuwe komedie met fijne liedjes en een gevatte tekst’
de Volkskrant

Volkstuin complex

Ricky Koole, Tina de Bruin, Rop Verheijen, Daniel Cornelissen e.a.
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Wim Sonneveld zaal

De leukste komedie-acteurs van Nederland (Tina de Bruin / Rian Gerritsen*, Rop Verheijen, Daniel Cornelissen en Ricky Koole) komen samen voor een frisgroene muzikale voorstelling met een modderig randje! Volkstuin complex gaat over een volkstuin die niet zozeer een groene idylle is, maar eerder een arena waarin emoties worden omgewoeld, vriendschappen worden gesnoeid en liefdes in de knop worden gebroken. Nieuwkomer Miranda komt hier na haar scheiding om in alle rust een nieuw boek te schrijven. Ze wordt gelijk opgemerkt door de andere tuinders, die meer met elkaar uitwisselen dan zaden en stekjes. Als er dan ook nog een geheimzinnige en gevaarlijk knappe vent verschijnt, resulteert dit in een reeks hilarische intriges en schrijnend menselijk ongemak. Verheug je op een combinatie van een vrolijke komedie en een duister sprookje, bomvol heerlijke liedjes van Jan en Keez Groenteman!

* Tina de Bruin en Rian Gerritsen delen hun rol.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 41,00
2e rang € 36,00
3e rang € 19,50

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Tina de Bruin / Rian Gerritsen (delen hun rol), Rop Verheijen, Ricky Koole, Daniel Cornelissen, Jan Groenteman, Keez Groenteman

  Creatives

  Tekst: Jibbe Willems
  Muziek en liedteksten: Jan en Keez Groenteman
  Regie: Marije Gubbels
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5