‘Wacht maar tot ik dood ben’

Het werk en leven van Annie M.G. Schmidt
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

In verband met de onzekerheid rondom de landelijke en regionale coronamaatregelen is het jammer genoeg niet mogelijk om deze voorstelling te produceren. De voorstellingen op 16 en 17 december zijn dan ook geannuleerd, boekers hebben hierover bericht gekregen via de mail. Bekijk voor meer informatie ook onze speciale update-pagina

Trudy Labij, Tony Neef en Ruud Bos brengen een bijzondere mix van gezongen nummers en gesproken gedichten uit het veelzijdige repertoire van Annie M.G. Schmidt. Zo komen Trudys rollen in toneelstukken, televisieseries en musicals voorbij, door Annie speciaal voor haar geschreven. Tony zingt prachtige nummers als Margootje, waarmee hij laat zien dat hij zich moeiteloos kan meten met zijn grote voorgangers. En Ruud put uit zijn 60-jarige muziek- en theatercarrière om bijzondere, nog nooit eerder geopenbaarde herinneringen aan Annie op te halen. Veel is veranderd sinds de tijd dat Annie haar teksten schreef. ‘Wacht maar tot ik dood ben’, zei ze zelf. Maar Annies werk blijkt 25 jaar na haar dood nog altijd even geestig, vilein en tijdloos te zijn.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Trudy Labij, Tony Neef, Ruud Bos

  Creatives

  Regie en samenstelling: Frans Mulder
  Producent: Impresariaat Maria C van Loon

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5